Recenzije o Insumed

 • Nikolina
  Bio sam uvjeren u efikasnost Insumed. Dva mjeseca uzimanja kapsula pomogla su mi da stabilizujem nivo šećera. Sada više nemam tako strogu dijetu kao prije, ponekad mogu priuštiti ukusna jela.
  Insumed
 • Sandra
  Bolujem od dijabetesa više od 30 godina. Liječenje se nastavlja s promjenjivim uspjehom. Stalno sam pio puno tableta, svaki dan. Insumed mi je pomogao da se riješim stalne kontrole tableta. Sada pijem jednu kapsulu ujutru i jednu uveče. Nivo šećera je stabilan.
  Insumed
 • Martina
  Imam dosta kilograma, sa kojima nisam mogao da se nosim od malih nogu. Rezultat je dijabetes tipa 2. Sa pojavom Insumed, mogao sam da normalizujem nivo šećera u krvi. Ugodan dodatni učinak kapsula je stabilan gubitak težine od 2-3 kg mjesečno.
  Insumed
 • Mario
  Zahvalan Insumed. Sa njim sam se osjećao bolje, prestao sam da se nerviram, rođaci su primijetili da mi se karakter popravio. Uzimao 90 dana, 2 kapsule dnevno. Lekar je primetio poboljšanje.
  Insumed
 • Mladen
  Za mene je Insumed postao pravi poklon. U roku od nedelju dana šećer mi je pao upola i postao u granicama normale. San mi se popravio jer sam prestao da ustajem noću da bih otišao u toalet. Raspoloženje je visoko. Hvala Insumed!
  Insumed
Ocjena korisnika Insumed
4.8
7