Iskustvo upotrebe Insumed

stigao Insumed

Iskustvo sa Insumed kapsulama: pregled lijeka i rezultati primjene

Matija iz Salcburga: "Dijabetes više nije bolest, već način života"

Moje iskustvo s dijabetesom je oko 5 godina. Prvi simptomi pojavili su se u ljeto. Često sam bio žedan, a nakon uzimanja tečnosti, osećaj žeđi nije nestajao. Pripisao sam vrućem vremenu. Ali čak i nakon početka jeseni, simptomi nisu otišli nikuda. Pridružili su im se nekontrolisani apetit, razdražljivost zbog stalnog osjećaja gladi. Osim toga, često se budi noću kako bi otišao u toalet. Nisam se dovoljno naspavao, raspoloženje mi je palo, obrušila sam se na voljene. Planirani pregled kod ljekara pokazao je da je u krvi prekoračena 2, 5 puta od norme.

Doktorka je rekla da je uzrok dijabetesa tipa 2 kod mene nekoliko faktora: prekomjerna težina, pušenje, ovisnost o masnoj hrani. Kao tretman mi je prepisano nekoliko vrsta lijekova koje je trebalo uzimati nekoliko puta dnevno, prije svakog obroka. Uz to, propisana mu je stroga dijeta, tjelovježba, redovne kontrole i samokontrola nivoa glukoze u krvi.

Za 3 godine bolesti, nekoliko puta sam se slomio, prestao da pijem lijekove zbog nezgodnog režima. Nisam osjetio nikakvo poboljšanje.

indikatori bliže normalnim nakon uzimanja Insumed

Kako sam saznao za Insumed

Obratio sam se novom doktoru i on mi je savjetovao najnovije sredstvo za snižavanje šećera u krvi - Insumed u kapsulama. Privukao me prirodan sastav i pogodan način davanja - samo 2 kapsule dnevno, ujutro i uveče. Naručio sam 3 pakovanja Insumed na službenoj web stranici za cijeli tečaj, pročitajte upute kako koristiti lijek.

Nakon što sam počeo da uzimam Insumed, sa interesovanjem sam počeo da merim nivo šećera u krvi. Tjedan dana kasnije, pokazatelji na glukometru počeli su se približavati normi. Mesec dana kasnije primetio sam poboljšanje opšteg stanja, šećer se vratio u normalu, san se vratio u normalu. Sada me ne uznemiravaju neugodni simptomi, razdražljivost je nestala i odnosi u porodici su se poboljšali.